7 december 2014

Mimmis julkalender lucka 5 / Surprise party

Nåja! Luckan ni alla väntat på, lucka 5, är äntligen här! Det visade sig att det inte var så svårt att redigera i Movie Maker trots allt.. Vem vet, kanske ni snart börjar få fint gjorda, klippta och redigerade videoinlägg? (nää..)

Denna lucka kräver nog lite förklaring... Det var nämligen så, att vi några år tillbaka startade en tradition med "Nykaabigirls and Årvasboys" (jag, Sara, Madde, Cila + våra gubbar), med middag på Amarillo efterföljt av Cinema Bowling. Årets par-dejt hade vi planerat in till fredag 5.12 (och Maria och Mikki hade plussats till i vårt lilla gäng). Nå, då ligger det till så att käraste Madde får sin närvårdarexamen, med inriktning på tandhygien, om bara några veckor. Vi hade redan inlett planeringen för couples night när någon kläckte den briljanta idéen att vi kanske kunde ordna en överraskningsfest åt Madde den kvällen istället. Och det ville vi ju förstås! Så sen dess har vi tisslat och tasslat, fixat och trixat och donat, och i fredags var då dagen när alla pusselbitar måste platsa för att få till detdär överraskningsmomentet. Och det lyckades!

Vi for hem till Cila och Vincents vid sextiden och blåste ballonger, lade upp serpentiner.. Vi hade införskaffat ingredienser till pizzabakning, och jag hade bakat en tårta. "Planen" var att vi skulle äta på Amarillo klockan 19:30 och sen bowla kl 22. Cila och jag hämtade upp Madde och Rico i Tacksamviken runt 18:30. Vincent var "fortfarande hemma och duschade", så vi körde tillbaks till Cilas för att plocka upp honom. Cila gick in i huset, men kom ut tillbaks för att "Vincent ännu duschade". Så vi som satt i bilen gick in och väntade. Och dåååå! Då blev det surprise...Sen lite bilder från kvällen:
 Grattis Madde! Hoppas du fick en fin kväll <3
Tackar sällskapet för en skön afton! Och hurrar över att Lisa vann Idol!!!

4 kommentarer:

 1. Tack själv för en bra kväll! :D Hedee jåor vi bra. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jajjamen :D the masters of grundluring!

   Radera
 2. Tusen tack för en bra kväll! :D Vilken tur att ja har världens finast kompisar ♡

  SvaraRadera