28 december 2014

Året 2014: Mars

Hela februari hade vi kört på med revyn, men tillslut kom den sista revyföreställningen, i mars. Vi körde vår grej och avslutade kungligt med revyfest. Tackade för 2014 års Byarevy!
 Vädret i mars var minst sagt omväxlande! En gång var det t.ex. för varmt att rida med tunn fleecejacka!
Lite av marsvädret...
 Kalle och jag tog med mina kusiner Heidi & André för att se KAJ på Vasa teater, efterföljt av "middag" på Smith's Burgers.
 
Kalles fammo & faffa firade guldbröllop med god mat vid Hunurijärvi.
 En kväll var vi till Nabben på varsin burger med ett gäng kompisar.
 Hanna och jag var på en shoppingdag i Vasa.
 Tasty Daze spelade på fredagsmys vid Kaffestugan.
 Vi ordnade babyshower åt Tees.
Jag gymmade flitigt.
Kalle och jag spenderade en söndagkväll tillsammans med min familj + Katis sambo i Vasa. Vi åt mat vid Amarillo och bowlade på Cinemabowling.
Jag fick filfnatt och gjorde egen fil (i flera månader framöver höll jag på...)

Annat som hände i mars: Jag var förkyld i nästan två veckor, och Kalle hade nåt släng av magafari. Jag fick fnatt och for ut på årets första springtur. Trivdes som fisken i vattnet på jobbet, och fick till min glädje förlängt arbetskontraktet med ett år. Kalle påbörjade projekt: Fixa varmansbilen inför Kemora medan jag drömde om Paris-resa... "Promenadgänget" drog också för första gången med sig Maria på en vårtur, och sen dess har vi hängt ihop! Vi hade vårmöte med NNSB, Kalle och jag följde programmet Simon på tv och vi hade fammo & faffa + faster med familj på inflyttningskaffe. Dessutom ordnade Robert "födelsedagskalas", och jag fick äran att chaufföra en kväll till Pedros och O'Learys. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar