21 december 2014

Året 2014: Februari

Revyövningarna var intensiva den första veckan i februari, och den åttonde var det äntligen dags för mig att för första gånget ge järnet på en revyscen! 
Förstås hade vi också tillhörande revypremiärfest!
 Kusin Heidi var på prao på min avdelning på dagis, och bodde hos oss en vecka. Trevlig med lite extrasällskap! Även om hon nog hade valt heeeelt fel vecka, eftersom det var premiärveckan och jag inte hade en endaste minut fritid = superstressad och sur hela tiden...
 Det blev alla hjärtans dag och sambon överraskade med ett otroligt vackert halsband! Tyvärr slutade dagen i tårar och sen dendär tunga februarikvällen har jag och sambon kämpat för att hitta tillbaka till gnistan vi en gång hade..
 På tal om Gnistan så hade jag lite mer tid att spendera på gymmet efter att revypremiären var förbi. Började jobba på formerna i mina nya Better Bodies-träningstights!
 Belönades med Brahevingarna för mitt arbete i Åbo Akademis Studentkår.
 Jag hade Zelected by Houze-party hemma hos mig...
... och Linn ordnade Perfect Home-demonstration. Hittade många fina saker till hemmet!
 Köpte årets första tulpaner!
 Vädret var snarare april än februari... Hästarna började till och med lösa vinterpäls!
 Vi hade årets första Swingclub (som instiftades på nyår) - Camilla höll en zumbalektion åt oss, och efteråt bjöds vi på "hamburgare" hemma hos dem i Strandbyn.

 Annat som hände i februari? Tja, inte så mycket speciellt faktiskt. Svärisarna spenderade två veckor i Indien, och jag fick otrolig resfeber.. Funderade till och med på att boka sista minuten-resa till sportlovet! Men istället jobbade jag under sportlovet, förutom en dag då jag fick vara ledig. Det bästa, förutom att de intensiva revyövningarna äntligen var över, var att Tees kom hem till Finland, för att stanna (åtmistone ett tag)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar