27 december 2014

Strömsparläge

Det har varit lite strömsparläge här på bloggen över jul, men nu ska jag hoppeligen komma igång igen! Årsresumén har blivit lite på hälft, men hey, det är ju fortfarande några dagar kvar på detta år... Så don't worry, januari och februari ska nog få sällskap av resten också! Snart.

På juldan blev det restmiddag och julklappar hos svärisarna. Sen på kvällen laddade vi Kalles Merca full med folk och vår stackars chaufför Simon kuskade iväg oss till Vasa. I Olliskön stod vi typ 15 minuter innan vi fick leidon och insåg att dethär blir till ingenting. Så vi gav upp och traskade till O'Malleys istället. Och sini he visade sig ju bli en riktigt succé! Vi hade en trevlig kväll i bra sällskap. Via Ericha-grillen på lite nattmat innan vi åkte hemåt igen i natten. Juldagen tackade för sig med en alltför uppblåst mage...

 Kalles syster Ida hade gjort god pepparkakscheesecake till efterrätt.
Sara var mitt enda kvinnliga sällskap för kvällen. Vi had riktot sträka åpp oss me läppstift!
 Conny min Conny, vad gjorde jag i fyra år utan dig!? Käraste lillebror <3

Igår hade Kalle och jag en riktig dödsslö dag. Vi var så slöa att jag inte ens orkade starta datorn en enda gång under dagen! Det kallar jag att vara i julkoma... Jag steg upp runt ett, gick och sova tolv timmar senare. Under den tiden hann vi kolla Harry Potter 3, 4, 5 och 6. Vi hade också Madde och Rico på ett kort besök, drack lite glögg, åt lite chips och pratade om dittan och dattan. Skönt med lite annat sällskap än soffan, haha!

Det vackra vädret ute lockade...
... inte lika mycket som soffan. Ups.

Just nu sitter jag här och njuter av lugn och tystnad. Kalle for iväg till Vasa på bandövning, och själv inväntar jag fröken Andersson som promenadsällskap. Undrar när jag senast varit ute på en promenix!? Alltför längesen... Nå, hoppeligen ska denhär jävla förkylningen släppa nu i helgen (har varit lite bättre på dagarna nu) så jag kan komma mig till gymmet nästa vecka! I wish... Tvätt- och dismaskinen surrar, julgranen är tänd och magen är mättad. Va ska it ja överlev denhär dan å!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar