3 december 2014

Årets blogglucia

Hörni! Ni har väl inte missat idémaskinen Malins nyaste påhitt? Jaha, nå om ni mot förmodan gjort det så kan jag berätta för er att hon tagit initiativ till en tävling där man röstar fram årets lucia i bloggvärlden! Tävlingen är enkel: Den går ut på att svara på frågorna som Malin hittat på, göra ett inlägg med en bild på sig själv där man svarar på frågorna, och sen länka till inlägget i Malins kommentarsfält. Hur enkelt? Skitenkelt! Hur kul? Skitkul! Jag är all in, speciellt om man vinner en Fazer chokoplatta, haha... Såå:

1. En bra blogglucia ska vara en sån som sprider positiv glädje i sin blogg och bland sina läsare. 
2. Varför borde jag bli lucia i bloggvärlden? Jo, för att min julkalender där jag gör videobloggar varje dag sprider (hoppeligen) rätt mycket glädje bland bloggarna i svenskfinland just nu. Jag är ju ganska söt också, när jag riktigt anstränger mig ;) Eller hur...
3. Om jag blev blogglucia 2014 skulle jag sjunga en luciasång för er i min videoblogg för dagen! (jag är faktiskt ganska bra)
4. Den absolut bästa jultraditionen är nog när vi bakar pepparkakor hemma i Jutas på självständighetsdagen. Ni kanske förstår att jag väntar på lördag! Degen är BÄST.

foto: Maria Frände

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar