27 december 2014

Svar på frågestunden i lucka 20

Just nu är jag lite upp över öronen trött på att göra videobloggar. Så svaren på den spontana frågestunden i lucka 20 kommer ni att få i skrivet format istället. Ni får förstås fortsätta fråga, när som helst, vad som helst, så kan jag kanske knåpa ihop ett videoinlägg med svar nån annan gång istället. Okej?

Linda frågade:
1. Vilken e din favorit inredningspryl?
- Jag måste nog säga den gamla träbänken jag hittade på loppis i somras för tre euro. Den är så himla snygg, och man kan förändra stilen kring den så enkelt. En annan favorit är inredningsstegen som jag själv gjorde under semestern.
2. Din favorit i bakningsväg (alltså något bakverk)?
- Hmm.. Klurigt! Men är nog väldigt svag för goda kakor, typ kladdkaka eller nån god cheesecake. Och fammos kanelbullar. BÄST!
3. Ditt favoritklädesplagg?
- Mina svarta Dr Denim (borde köpa nya) med en skön lös tröja till.
4. Favorit inredningsbutik?
- Det varierar, men tycker himla mycket om Amalia. Sen är ju inredningsavdelningen på Minimani helt fantastisk! Sällan jag går där igenom utan att köpa nåt...
5. Vad är det bästa enligt dig med att jobba som barnträdgårdslärare/på dagis?
- Det bästa med att jobba på dagis är nog helt klart barnen. Fast de kan vara små termiter ibland så är de nog mest härliga. Det mest fantastiska är när man kommer dem så nära, man blir nästan som en liten familj där om dagarna. Finns nog inte många känslor som klår när en liten hand håller i min och glittrande ögon säger "Mimmi ja tycker om dig!".

Godis/Chips
Katt/Hund
Bakning/Inredning
Cykla/Promenera
Hårspray/Hårvax 

Haha lyckades alltid bli det högra alternativet! Men trean och fyran hade jag nog svårt att välja.. Det beror ju lite på.. Tycker både om att baka och inreda, men sådär på det stora hela så är ju nog inredning det större intresset. Cykla är bättre på sommaren, medan promenader alltid funkar, men gärna då i sällskap!
--------------------------------------------------------------------------------
Anonym frågade: Hur gammal är din sambo?
- Kalle är född ett år och två dagar efter mig. Lite påråkat kanske... Runt våra födelsedagar brukar jag alltid skoja om att jag två dagar i året är TVÅ år äldre än honom. Haha!
---------------------------------------------------------------------------------
tiny thoughts frågade:
1. Vad vill du åstadkomma inom år 2015?
- Detta kan jag ta och svara på i ett senare inlägg!
2. Vilken är din absoluta favoritinredningsdetalj?
- Just nu är det kanske den fina jullyktan jag vann från House by F, eller den stora mintgröna klockan jag fick i julklapp av Tees. Jag håller nästan aldrig fast vid EN sak som är min favorit, utan varierar hela tiden.. Men sådär överlag är det nog, som jag redan svarade åt Linda, den gamla träbänken eller inredningsstegen av höstörar.
3. Vad önskar du dig i julklapp?
- Inlägget om vad jag önskade mig i julklapp hittar ni här, medan de julklappar jag fick i år finns listade här.
4. Vad är ditt bästa julminne?
- Det måste nog vara från nån av barndomsjularna.. Har ett minne från när jag var 4-5 år, det var tjockt med snö ute i träden och vi stod och klädde granen kvällen före julafton. Mamma hade pyntat med alla fina julprylar och det doftade gott i hela huset. Det är ett av mina starkaste julminnen!
5. Vad är ditt mål med träningen?
- Främst tränar jag för att hålla mig frisk och stark i kroppen, speciellt då i ryggen (som är dålig). Men också för att gå ner lite i vikt så jag kan trivas bättre med mig själv.
6. Vilken är din favoritoutfit?
- Som jag redan svarade ovan, svarta Dr Denim med nån skön tröja. Min klädkod är alltid bekvämt!
7. Vad skulle du kunna tänka dig att jobba med om du inte jobbade på dagis?
- Oj, det har jag inte ens tänkt på, eftersom jag är så himla nöjd över att jobba på dagis, det känns lite som mitt kall här i livet. Men tja, om jag inte jobbade på dagis skulle jag kanske kunna tänka mig att vara reseledare, eller ha ett eget företag (vet dock inte vad).
8. Vilken är den bästa filmen du vet?
- I min julkalenders femtonde lucka listar jag några absoluta favoriter. Såhär i efterhand inser jag att jag glömt den allra bästa: Armageddon! Det är en film som alltid hängt med som en av favoriterna, år ut och år in. Tror jag ska övertala sambon att kolla den här i helgen! Jag vrålar ALLTID till I don't wanna miss a thing, och jag gråter ALLTID i slutet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar