12 oktober 2014

Videoblogg, ja eller nej?

En tid redan har jag funderat på om jag borde visa er vårt hem på annat vis än genom bilder. Det är förstås en videoblogg jag pratar om. Såg idag att Ziio filmat och berättat lite om deras hem, och blev själv inspirerad att prova på videobloggning. Eftersom vi bor på 117 kvadrat kan jag tänka mig att det är någon av er (som inte personligen besökt vårt hem) som funderar på hur denhär lägenheten egentligen ser ut. Vad är detdär "udda hörnan" för ett ställe egentligen? Vad menar jag med att det finns massa konstiga lösningar här? Ja, allt det kan ni få svar på i ett videoinlägg, om ni bara är intresserade. Och om jag på något vänster förstår hur jag får filmen från kameran uppladdat hit på Blogger (har nämligen aldrig lyckats med det). Nån som skulle vara intresserad av detta? Och nån som kan ge mig enkla tips? Och ja, jag är medveten om att jag knappast skulle kunna uppföra mig sådär naturligt som Ida-Marie på film...

8 kommentarer:

 1. Jag har åtminstone tidigare använt videofyme å ladda upp filmer tär å sedan "bädda in" i bloggen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. e lite osäker på om e gar att bädd in videor jär på Blogspot, åtminstone int Youtube-videor ha e gaji att bädd in på fleira år :/ he finns ju en skilld "video" knapp, men tå ere alltid na feil på filen ja har fösöka ladd upp, direkt från kameran/via datorn.

   Radera
 2. Jättebra idé! Go for it! :)

  SvaraRadera
 3. Åh nämen va roligt att du blivit inspirerad :D tycker själv det är superkul när folk satsar på videobloggar! Ifall du behöver hjälp med just att få in på bloggen eller något så tag kontakt bara. GO FOR IT :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. tycker de sku va skoj att prova på! men som sagt e ja alldeles grön på dehär området så kan nog behöva en del tips! kan skicka meddelande åt dej på FB :)

   Radera
 4. Jaaa, videoblogg!! :D

  Ja kom att tänk på att att Carro (carolaekman.com) har jo å Blogspot, å hon verkar jo nåo konn bädd in YouTube-videor på bloggen. Så kanske he e nain inställning som do har annorlunda? Koll me hon. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kan no händ ja skämber ut me för rästin åv livi å får lägg ner bloggen baket men :D

   ska pröv ta å skick å fråg åv Carro ho hon brukar göra! tack för tipsi :)

   Radera
  2. Neej va sko do skäm ut de. E kommer jo bli ho bra som helst! :D

   Radera