6 oktober 2014

From the U.S.

Måndagstraditioner ska man väl ändå inte bryta, fast hur trött eller krasslig man känner sig. Det blev en lång dag på jobbet för mig, och värre blir det väl ännu denna vecka... Klockan 8 befann jag mig vid jobbet, och klockan 18 trampade jag iväg hemåt. Tack och lov så hade sambon fixat ihop kalvkotletter och potatis till middag, så allt som återstod för mig var att göra en brunsås och duka bordet. Diskmaskinen var till och med ur- och iplockad! Sen hann jag ögna igenom augusti månads mötesprotokoll för NNSB, skriva en föredragningslista till morgondagens möte, och så var det bara att hoppa i träningskläderna och rally-Opeln och brassa iväg mot Nykaabi. Måste erkänna att jag inte var särskilt taggad för kvällens Jeppis-zumba, men som vanligt höjdes humöret när vi kom igång. Halvkrasslig som jag fortfarande är så tog jag kanske inte ut mig sådär jättemycket, men skönt var det i varje fall att röra på sig lite! 

När vi kom hem från Jeppis svängde jag snabbt in via mammas och pappas. Mamacita, som varit i USA och hälsat på en bekant och hennes familj i en vecka, hade tagit med sig hem lite presenter åt mig. Man tackar! Nöjd körde jag hem med bland annat en påse från Victoria's Secret. Duschade, åt en portion kvarg, och nu har jag på nåt vänster hamnat här fast jag borde skriva klart detdär attans protokollet och printa ut det tills imorgon. Ja, jag säger då det, på lördag tänker jag inte göra ETT SKIT. Inte på halva dagen åtminstone.

En stor låda After Eight, som jag tänker förvandla till en god kaka. En träningströja från Nike, som säkert blir bra på gymmet, om jag nånsin kommer mig dit igen. En bodymist från Victoria's Secret, som doftar underbart! Och en gammalmintgrön härlig filt, passar perfekt i vardagsrummet nu i vinter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar