27 oktober 2014

Always on the run

Som om det inte räckte att köra Karis och Åbo tur-retur i helgen fortsatte jag på samma tema idag också. Dock blev det bara lite över 100 kilometer på vägarna idag, när jag sedvanligt gjorde Jeppis, måndag som det är. Slutade egentligen jobbet 15:30 men smet iväg redan 15:20 för att hinna till naprapaten tills 16:00. Knak och brak och sen ska vi bara hoppas på att jag tillfrisknar från förkylningen nån gång så ryggen kan återgå till normalt snart också. Gick på stan en stund, åt en Subway-smörgås och bilade sen till Nykaabi. Hoppade på med mamma och så tillbaks till Jeppis, tack och lov så behövde jag inte köra i alla fall... Såg en riktigt stor älg komma lunkande över vägen bara några meter framför bilen, men turligt nog gick det smidigt och vi behövde inte ens panikbromsa. Men lite läskigt var det nog! Sen for vi och hämtade Razze från verkstan. Ni vet, min racing-Opelix som varit död i tre månader? Ja, nu är han återuppstånden! För tillfället i varje fall.. Hann gå ett varv genom loppis innan vi for på zumba vid Studio Z. Svettigt och skönt pass! Sen tillbaks till Nykaabi, lämnade bilen där och körde hem med Kalles Mersu. Pappa ska göra lite vinterförberedelser ännu innan jag får hem bilen.. Men nu är det närmare än nånsin! Och F*N om den inte håller!

 Här kan ni se vad jag köpte hem idag: Ett nattlinne för typ 6 euro. Och nya uggs! Man kan aldrig ha för många uggs, det vet ni väl?
Köpte också nya jobbskor till vintern. Vet inte om de är snygga eller fula eller bara fulsnygga. Hoppas i alla fall att de är VARMA! För 25 euro var det inte hela världen.
Kolla! Razze! Han lever! Halleeelujaa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar