9 oktober 2014

Snart slut på veckan

Som vanligt går veckorna i ultrarapid, oavsett om jag har mycket eller lite program. Nu har ja ju haft fullspäckat på jobbet med långa dagar i och med föräldrasamtalen, men sen har jag inte haft så mycket inbokat om kvällarna för att jämna ut. Idag t.ex. satt jag på dagis och diskuterade ännu klockan 17:50, och var hemma nån gång efter sex. Då orkar man inte vara sådär jätteaktiv eller social när man kommer hem! Tack och lov så hade gubben fixat maletköttsoppa som stod rykande och redo på matbordet när jag kom in genom dörren.

Nu sitter mannen i fråga och klinkar på gitarren i vardagsrummet. Själv fick jag fly till sovrummet och dra igen dörren efter mig för lite lugn och ro. Tvättar en maskin med kläder. Väntar att klockan ska gå så jag får dra på mig träningskläderna och sticka ut på en sen kvällspromenad med Madde. Vare sig jag vill eller inte får jag väl dra fram reflexvästen idag... Suck alltså, varför görs det inte snygga reflexvästar!? Min är alldeles för kort, och ful dessutom. Har ni tips på var man kan köpa en snygg men bra reflexväst, hojta gärna till!

Annars har jag inte mycket på hjärtat idag. Längtar efter helg. Ännu en lång dag framför, med stängningsskift och alltså 9-17. Sen har vi kvällen bokad för ett evenemang på Ädelbragd vid slagfältet, "Slaget med Lucas och Dennis". En kväll med nåt gott att tugga på, skön musik och trevlig sällskap. Vad annat kan man liksom önska sig av en fredag? (ja, Idol förstås men...) Lördag och söndag är rätt öppna. På söndag borde vi städa hushållet inför nästa veckas Perfect Home-party som jag ska ha på onsdag. Nån som är intresserad att komma? Sofia demonstrerar och jag bjuder hoppeligen på nåt gott till kaffet. På tal om det borde jag börja googla nya recept.. Känner för att go wild and crazy och prova nåt nytt igen!

1 kommentar:

  1. Vid bl.a. H&M och Stadium har de funnits såna där "nätvästar" med reflexdetaljer. De är riktigt smidiga vid både promenader och löpning.

    SvaraRadera