31 oktober 2014

Hallo, halloween

Skudaa, som min pappa brukar säga. Eller gokväll, kanske hade passat bättre... Åh herregud så skönt med fredag! Har längtat som en tok hela veckan. Mest för att jag haft så mycket program de senaste dagarna, ja den senaste veckan egentligen, att jag aldrig haft tid att sätta mig ner och bara vara. Så nu ska jag verkligen göra mitt bästa ikväll. Tända lite ljus, mysa ner mig under filten i soffan, kanske tugga på nåt gott och spana in kvällens fredagsfinal i Idol.

Min övriga fredag då? Jobb 7:45-13. Tog ut mina två plustimmar för veckan och gick tidigare hem. Inget fel med det inte! Vi hade bara fem barn kvar så tror inte det gick nån nöd på Kerstin heller.. Väl hemma blev det lite småstädning och plock. Ni kan ju gissa hur dethär huset ser ut efter att sambon varit hemma i nästan två veckor... På något vis håller jag på att ta livet av alla mina blommor, så fixade lite med dem, kastade nån, flyttade om, kliade mig i huvudet.. Tillslut hamnade jag att städa ur "blomskåpet" också, så nu är det minsann ordning på krukorna! När jag väl satt igång med skåpstädning redde jag upp i roskisskåpet också, där husmusen Karl-Oscar hållit låda de senaste veckorna. Nu är han borta (tack och lov!) och det är rent och fint igen. Hittar jag en till musskit i det skåpet i vinter så blir jag INTE glad! Alls I'm sayin'. Sambon for ut på byin en sväng och jag själv hoppade i ytterkläderna och tog räfsan i hand - dags för äppelskruttarna att få sig en svängom. Följer ni mig på Instagram kanske ni såg denhär bilden:

Skulle gärna träffa det ljushuvud som kom på den briljanta idén med en damm under äppelträden! Den klanten får gärna komma och fiska ruttna äpplen and stuff med vår 20 centimeters spigghåv varje höst...

Ja sen är det ju Halloween idag också. Har aldrig varit brydd i den "högtiden" måste jag säga. Om man inte råkar bo i USA är det ju som vilken helg som helst. Okej, man kan ju pynta med pumpor och ha dekorationer i mörkt tema, om man så vill. Själv håller jag kvar mina vanliga grejer. Tände lyktorna på trappan, det var ungefär allt. Såg att nån skrivit att man borde kolla skräckfilm på Halloween, och den traditionen kan jag nog tänka mig att befästa! Älskar skräckisar, men har blivit lite pussy på senaste år. Vågar inte kolla ensam, haha. Så vad passar väl bättre nudå, när sambon är borta hela kvällen, än att kolla en skräckis efter Idol? Sweet dreams, liksom.

Och här är jag med min bästa halloweenlook!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar