5 oktober 2014

Ett ypperligt sätt att spendera en söndag

Min söndag började strax efter klockan nio på morgonen. Fixade mig och åt frukost i lugn och ro. Sen bilade jag iväg mot Vörå (för tredje gången denhär veckan) och mötte upp Linn. Vi hoppade i finåket och styrde kosan mot Vasa. Och vilket härligt höstväder vi fick! Spenderade dagen med att gå på loppisar. För mig var det första gången på loppis i Vasa, kan ni tänka er! Vi gick på Suvikirppis, Brändöloppis, Ewa & Adam och sen Folkhälsans loppis i Smedsby. Däremellan lunchade vi på Rax och gick ett varv på Clas Ohlson. Med andra ord blev det en riktigt perfekt söndag! Nya vägen hem blev också en positiv avslutning på dagen. När jag kom hem fick jag ganska genast dra på mig träningskläderna för att möta upp Maria och Madde vid Livsmedel. 1h och 40 minuter senare var jag hemma igen, med ungefär tio kilometer i benen. Det kallar jag för en bra avslutning på söndagen!

Nu sitter jag och sambon och slappar framför tv:n. Har fixat och ätit lite persikokvarg, kokat en stor kopp te och delat på ett chokladkexpaket. Tre tvättmaskiner är körda och nu återstår bara att bädda med nya lakan i sängen innan denhär veckan kan avslutas. Kommande vecka kommer bli ganska tung för mig med två möten och tre dagar föräldrasamtal. Tack och lov så har vi i princip inget program i helgen förutom en kväll vid Slagfältet på fredag. Så det ska väl gå an med en lite brådare vecka.

 Totalsumman för dagens inköp: 18€.
 Lampan köpte jag via FB-loppis för 5€. Funderade ett tag på var jag skulle placera den, men sen kom jag på en briljant idé. Har länge tyckt att det är så mörkt i lilla hallen, när vi inte har nån "myslampa" där...
 ... så jag tog min örtstege och placerade lampan på den. Smart, om jag själv får säga! Men får nog skaffa en svagare lampa märker jag...
 Nya silverbrickan, nya glasflaskan och nya betongljushållaren hittade sin plats.
 Hittade en blommande ros ute i rabatten och räddade in den fort som attan!
 Dendär mintfärgade plåtkrukan köpte jag för 50 cent. Passade ju fint med andra murgrönan i den!
 Nytt på matbordet.
 Kostade mig 1,50€. Brickan är den jag tidigare hade på vardagsrumsbordet.
Vet inte vad dessa är, men kanske nypon? Knipsade dem av en rosbuske...
 Korgen hade jag egentligen tänkt som kruka åt en blomma, men den var lite för stor.. Så i väntan på en större blomma fick den bli garnkorg!
Denna lilla mintfärgade skål kostade 70 cent. Den fick bli min nya sockerskål.
Ute med Madde, Maria och Simba. Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar