12 oktober 2014

Slappardagen

Jag vet vad ni tänker - har hon ingen annan tröja?! Svar: jo, men jag älskar att använda denna hemma, i sällskap av mjukisbyxor. Så skönt!

Idag var det meningen att vi skulle städa, men vi gjorde ändringar i planerna. Sambon ville hellre spela Playstation och kolla Formula, och jag fick foga mig efter det. Nånej, inte riktigt! På onsdag ska jag ju ha hem gäster och före det borde vi torka damm och skura lite golv, men det är ju ingen panik idag. Ju närmare onsdag, desto bättre. Så vi beslutade att skjuta upp städandet till tisdag. Då får sambon torka damm och städa köket medan jag är på zumba, och så får jag dammsuga som avslutning på dagen. Då återstår bara dilemmat när jag ska hinna baka.. För att inte tala om VAD jag ska baka! Nä, det har jag nog ganska på klart redan. Funderar bara hur normalt det är att bjuda på fyra olika sorter en helt vanlig onsdag kväll.

Dagens planer blir således att ta det lugnt, räfsa lite löv, fixa nåt ätbart, och sen hade Madde och jag tänkt hinna på en eftermiddagspromenad också. Alltså jag älskar promenader just nu! Så skönt i luften. Sen i vinter kommer det ju inte att locka alls att gå ut, så får passa på nu. Dessutom är det ända träningen jag orkar med. Om inte förkylningen ger upp snart så får jag feil i huvu på riktigt! Fyra veckor, still going strong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar