19 juni 2014

Tant Mimmi

Denhär bloggens innehavare rapporterar att hon blivit tant på riktigt inatt. I vecka 37+2 födde min bästa Therese en liten grabb på ynka 1800 gram. Har bara sett och hört på Instagram hittills, men kan knappt bärga mig förrän jag får hälsa på underverket! Är så lycklig för deras skull! I samma veva här satt jag och läste Carros blogg. Såg förlossningsvideo. Bölade som aldrig förr. Tack och lov att jag är ensam hemma liksom. Nu kan ni ju gissa vad jag har på hjärnan resten av livet...

 Aldrig i vår vildaste fantasi hade vi kunnat ana då, våren 2011, att en av oss tre år senare skulle bli förälder. Så spännande livet är!

Idag har jag jobbat 6:30-13:30. Åkte raka vägen till Nykaabi efter jobbet, med ett stopp vid Ostrocenter för att hämta hem 16 träplattor till uteplatsen. Hem till Jutas, iväg på cykeln och så ut på en tur med Elli-damen. Skön tur, som vanligt! Lite prat med mamma och syrran och sen mot Årvas igen. Värmde lite risgrynsgröt, åt en supergod apelsinkaka-bit (recept kommer!) och chillade en stund. Sen iväg till gymmet för veckans första armpass. Lugnt och skönt, fick stånka på i min ensamhet en timme. Vanliga rundan i rabatten med vattenkannan, en bananplätt med kvarg och fruktsallad, och så en lång, skön dusch. Ögonbrynen är plockade och jag sitter ännu i handduk i soffan. Sambon stack iväg på galej och jag orkar inte ens tänka på att flytta mig härifrån. Ska vila upp mig istället, det lär jag behöva om gamla tanten ska orka festa i dagarna två. Hohho. He tar på dehär åldern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar