22 juni 2014

Dör midsommartrötthetsdöden

Oj jestas i väädin så det tar på krafterna att fira midsommar i dagarna två! Fattar verkligen inte hur de som kört tre dagar orkar (svaret kan man t.ex. se på vår soffa just nu). Börjar nog bli för gammal för dethär, sanna mina ord! Tack och lov kommer en sånhär helg bara en gång i året. Bra har vi i varje fall haft det, trots att vädret inte alls visade sig från sin bästa sida. Men med god mat och bästa sällskapet gick det vägen ändå! Skickade hem gästerna, städade undan, packade i bilen och åkte hem. Ett diskberg utan dess like var det första jag fick sysselsätta mig med här hemma. Men det var riktigt skönt att diska en stund.

För tillfället ligger jag på sängen och tycker att ljudet från Formulan på tv:n i vardagsrummet är för intensivt. Huvudvärken gör sig påmind, och min mage är alldeles förstörd. Inatt när jag sökte mig i säng mådde jag så fruktansvärt illa. Inte av alkoholen (okej kanske liiite), utan av maten! Hade försatt mig själv i matkoma av en sällan skådad kaliber. Och idag lider jag fortfarande. På tvång åt jag till frukost en skiva melon, lite äggröra och två brödskivor. Har färdigt förberett pyttipanna i kylen, bara att steka. Lite kurrar det i magen, kanske det reder upp sig snart. Men hur jag ska komma mig till gymmet och köra 5x6 reps nederkropp idag, ja det är ett mysterie! Borde prissätta lite loppisgrejer också inför nästa veckas Hällnäs-loppis. Nåja, klockan är ju bara barnet ännu.

Och imorgon inleds den sista arbetsveckan. Semestern hägrar i horisonten!!! Tänk det, min alldeles första riktiga semester. Spännande! Fyra veckor av ledighet, fyra veckor då jag kan göra precis vad jag vill. Tror jag ska skriva lite semesterplaner i ett senare skede. Men nu, bilder incoming!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar