20 juni 2014

Messåman

... eller midsommar, för er som inte bor i Österbotten. Ja, så hade den kommit då, dagen alla på något vis väntat på. Sommarens höjdpunkt. Samtidigt vet vi att nu är den grönaste och ljusaste tiden förbi, och vi glider sakta in mot mörkare kvällar, torra gräsmattor och utblommade rabatter. Innan vi vet ordet av är det julafton igen. Men nu ska vi kanske inte deppa för det! Midsommaren är här! Ett år har gått sen sambon kom hem från Dragsvik. Mycket har hänt dethär året, både bra och dåliga saker. Förra midsommarafton firade vi i goda vänners lag hemma hos Cila och Vincent. I år fortsätter vi traditionen, men förflyttar oss till Madde och Rico. Vädret är ju kanske inte det bästa, men vad gör väl det i gott sällskap och med smarrig mat!? Efterrätten står färdig i kylen, och köttet marineras som bäst. Ska småningom bila iväg med grejerna till Tacksamviken, så slipper vi äventyra det ätbara på cyklarna. Sen är det väl bara att börja duscha, fixa sig och välja outfit som återstår! Trevlig midsommar folks!

 Kunglig frukost dagen till ära: egengjord fil, kiwi och färska jordgubbar, samt färskpressad apelsinjuice. En vitaminbomb som heter duga!
 Dagsformen nudå! 75kg väger jag ju INTE, vilket var mitt mål augusti-midsommar. Men formen är definitivt som jag hade tänkt mig. Stör mig inte så hårt på vågen just nu. Bara jag ser resultat är jag nöjd! Börjar få en rumpa, synliga benmuskler, lite magmuskler på de bästa av dagar, armarna och axlarna är pågång att bli riktigt snygga också. Så trots vikt-besvikelsen är jag nöjd!
Spenderat stora delar av dagen i köket. Gjort vitchokladmousse tills ikväll, förberett persikopaj och coleslaw tills imorgon... Bara fyllningen till pajen kvar så har jag färdig min kökstjänst för denhär dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar