17 juni 2014

Att leva med en kändis

Livet går sin stilla gång. Jobbar, handlar, kokar mat, springer på diverse ärenden... Midsommarveckan känns i schemat, det är ett som annat pågång! På fredag hoppar vi på cyklarna och trampar ner till Tacksamviken för en kväll med gänget hemma hos Madde och Rico. På lördag är det sambons tur att ordna Swingclub, så då packar vi bilen och styr ut till svärisarnas villa för lite grill och chill. Innan dess ska menyer planeras (gissa vem som hamnar på det..) och ingredienser inhandlas. Imorgon sticker vi därför iväg till Vasa en sväng för storshopping deluxe. Tackgodegud för att jag inte behöver betala för hela kalaset! Har också tänkt hinna med två gympass och en Elli-tur, prissätta loppisgrejer, samt eventuellt ett besök hos Dress Like Marie, så utan att göra lär jag inte bli! Fast sen slutar jag också 13:30 både onsdag och torsdag, och är helt ledig på fredag. Så en del ska jag väl få uträttat på dessa återstående dagar! Inte för att midsommarhelgen ska få bli nåt stressmoment heller... Tillräckligt tungt är det ju i alla fall.

Sen har kanske nån av er hört att sambons band Tasty Daze vann Popturnén i Ekenäs i fredags, vilket skjutsade in dem på Popkalaset i lördags. De kommer också få medverka i Musik och Talang i Vasa senare i höst, samt uppträda på Svenskatalande klubben i samarbete med X3M. Verkligen fint jobbat, och det var killarna SÅ värda, efter fyra år av hårt slit och övande! Vi ska bara hoppas att de kan rida på denna våg en stund. Så roligt att ha följt med dem från första början, när bandet plockades ihop, när de övade tillsammans första gången, när ett namn var på agendan.. De har utvecklats nåt fruktansvärt! Och blir bara bättre och bättre.

Nå, då kanske ni undrar hur det är att bo med en kändis!? För ja, kändisar har de tydligen blivit... Skrivs om på tidningen och intervjuas på radio, de får skriva autografer, och folk vill ta bilder med dem. Det allra gulligaste tycker jag nog ändå dethär är. HAHAHA. En kändisblogg. För "mina" grabbar. Så gölligt liksom. Men lite skrämmande samtidigt. Måste jag börja slåss med 13-åriga flickor om Kalles uppmärksamhet nu eller? He sko nofol va naa he! Lite spänning i livet.

Starstruck!!! Livet med en kändis!!! Janå, vetcha he ska ga.

2 kommentarer:

  1. Nej shit va häftit att di tilåme ha fått en fanblogg! Å ett namn på sina fans å tydligen. "Tasty Dazers". Sååå coolt å välförtjänt. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja he e no liti roligt faktiskt! men känns liti konstit att folk mittiallt vejt vem di e ;) men int ere ju direkt som att di har blivi känd i USA, men redan na sånthär e ju jättestort för tem! å di e så värt e :)

      Radera