1 juni 2014

Memory lane

I all festförberedelse har jag helt glömt bort att flytta ett inlägg ur mappen "utkast" till "publicerat". Ett inlägg som också är en tillbakablick, en tillbakablick till min egen examen förra året. För att komma in i rätt stämning råder jag er att läsa dethär inlägget.

Emellanåt blir jag riktigt nostalgisk när jag tänker tillbaka på åren som gått. Förundras fortfarande över hur fort tiden går i det vuxna livet. Efter högstadiet har åren bara susat iväg, knappt så man hinner med själv. I bagaget har jag tre examen på sex år. Nyligen tillsattes ett första år av jobb i dendär väskan kallad livets bagage. Mycket som hänt det senaste året. Flyttat två gånger. Skaffat egen bil. Firat min lillasysters yrkesexamen. Mina kusiner Heidi och Rebecka  har gått ut högstadiet (hur nu det gick till!?). Kalle har sluppit bojorna i Dragsvik och kommit tillbaka till det verkligen livet, sambolivet och arbetslivet. Ja, massor har hänt. Både fysiskt och psykiskt. Har återigen utvecklats något fruktansvärt. Växt som människa.

Livet är fullt av förändringar och jag kan inte hjälpa att tänka på att det ännu är många stora och små saker som ska hända i mitt liv. Jag hoppas att jag ska få vara lycklig. Att jag ska kunna tänka tillbaka på mitt liv med ett stort leende. Det förtjänar jag.

 Yrkes- och studentexamen 2010
Pedagogie kandidatexamen 2013

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar