1 september 2013

September

 Dagen efter kvällen före... Godmorgon, zzz!
Vissa slocknade tydligen på soffan inatt/imorse...

En riktigt trevlig kväll på Nabben igår. Samlade ett gäng och tog taxi. Virade in oss i filtar, åt smarriga hamburgare/pizzor och lyssnade till skön musik. Inga raketer i sikte, men bra hade vi det i alla fall. Tyvärr så har tydligen min rygg fått för sig att bråka riktigt ordentligt nu. Inte ens alkoholen dämpade smärtorna igår, så när vi kom hem runt halv tre och efterfesten fortsatte här hos oss var det bara för mig att krypa ner i sängen. Det konstiga är att det inte tar sjukt på samma sätt som jag är van vid, det är inte detdär "varning för inflammerad disk" utan sitter mera i muskeln, samtidigt som det strålar runt i ryggen. Naprapattid har jag först om två veckor, men gissar jag får ringa och ändra på det imorgon... Suck. Allti na!

Ligger här för mig själv i sängen och funderar vad jag ska hitta på. Gubben snarkar på soffan och det går inte att få nåt liv alls i honom. Kanske inte så konstigt, har ingen aning när efterfesten tog slut, men runt klockan sex var jag uppe och då var huset övergivet, lamporna tända och stereon sjåsade utan musik. Had vi fest elär? Ja, det är då inte jag som plockar pantar och torkar ölfläckar denhär gången...

Inga stora planer idag. Promenad med Madde & Cila är inplanerat på kvällen, sen ska vi se hur det går med gymmet. Har ju försökt komma mig flera dagar nu efter i tisdags, men ryggen har ställt till det. Känns nog inte sådär superbra idag heller, men med en värktablett i kroppen och en timme promenad som uppvärmning kanske jag reder upp det. Nya tag imorgon igen med både kost och träning. Dendär godispåsen finns det inte mycket kvar av nämligen... (men jag har faktiskt inte ätit allt själv!) Nå, om det är till någon tröst så verkar jag faktiskt ha fattat dethär med cheatday nu denhär veckan. Inga röda streck (okej ett, när jag smakade om en av mammas maränger började bli klar i ondags) förrän på fredag-lördag! Kanske det går åt rätt håll i alla fall?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar