5 september 2013

Hittin' the gym like a pro

Körde like a pro med Sabina på gymmet idag. Ökade från 2 set till 3. 180 utfallsteg... Need I say any more? Fiffaan. Lägg till att jag och Cila var ute och promenixade 1,5h (oops, men det var så härligt väder!) före det. Lite skakig nog när jag gick ner för lokalbackan efter en timme. Men stolt! Gäller bara att komma sig upp ur sängen imorgon då. Nå, det är ju i alla fall FREDAG! Hell yeah.

 Kalle skulle ta en fin bild på mig och mina pumpade benmuskler. Ser ju inte direkt ut som Sara. HAHA.
 Blixtbilder - how lovely...
 Men alltså seriöst se på dethär! Mina lårmuskler blir så sjukt pumpade när jag tränar. Speciellt idag när vi körde mer än vanligt + att jag hade "värmt upp" lite länge innan... Hade jag 10kg mindre fläsk där kunde det se riktigt bra ut, I'm tellin' you!
 Älskar förresten mina nya träningstights från H&M. Riktigt snygga och bekväma. Rekommenderar!
Sen gjorde jag after-workout-meal like a pro också. Kvarg med massa hallon och lite blåbär. Helt sjukt gott. Typ så gott att jag kunde ha ätit hela burken.
Sen tänkte jag ännu tips er om ett riktigt läskande och lite hälsosammare alternativ till saft eller limsa: Pirkka's "Kevyt Sitruunajäätee". Supergott! Och endast 2kcal/100g! Passar bra efter en lång promenad och som laddning för gymmet. Ni kommer älska den, jag lovar.

Men nu - borsta tänderna, hoppa i pyjamasen och sen Spindelharpan. Like e pro, vad annars!

2 kommentarer: