Tisdag:
Räk-avokadopasta och nyaste H&M-katalogen. Perfekt!
Onsdag:
Idag blev det gammal hederlig korvsoppa på menyn. Främst för att det är enkelt att göra. Räcker flera dagar. Och för att vi fick två påsar korv från Rapakunkku.
Jag brukar göra såhär:
Ta några potäter. Typ 10. Skala och bita. Ta några morötter, typ 4. Skala och slanta. Ta en bit purjolök (eller vanlig om du föredrar det), bita. Sätt i ca 1,5 liter vatten med två köttbuljongtärningar. Så länge potäterna osv kokar kan du bita lite korv, typ 6 stycken. Och steka nån minut. Sen sätter du korven i soppan, kryddar med t.ex. salt, pepparmix, grillkrydda, paprika och chilipulver. Koka en stund. Låt sen stå och dra nån minut innan du äter, annars bränner du tungan... Enkelt men gött!
Mums vad gott :)
SvaraRadera