23 september 2013

Kaosmåndag

Ja vad ska jag säga om denna dag? Egentligen för sjuk för att gå till jobbet. Vi var en kvinna kort. Barnen uppförde sig som om de varit inlåsta i en bur i en djungel och sen släpptes ut, alla på en gång. Snorade och hostade gjorde de också, ikapp med mig. Gissa hur skönt det var att få vila en timme på eftermiddagen... Efteråt blev det lite lugnare i alla fall, men känner att jag varit riktigt irriterad hela dagen, och det sitter nog i lite ännu också. Tur för sambon att han ska bort ikväll så jag får sitta hemma och sura för mig själv (ännu en dag). Ingen Jeppis-zumba ikväll med andra ord... Får se hur det går med Pensala-zumban imorgonkväll. För idag när jag cyklade till och från jobbet (2km/väg) var jag alldeles slut och svettig. Eh. Nå, ska vila idag. Och baka lite semlor. Kanske. Om jag orkar.

Vad gör ni idag då?

5 kommentarer:

 1. Ååh, dihär "sur dagan" måst no bero på vädri. Ja va lite som en stucken gris igår kväll, å ja känner me liti bitter än idag. Så vakna jag å me tjocka luftrör imårist, så ja vågar int fara å träna na idag. :/ Suck.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja man känder liksom redan tå man vaknar att ida sko ja itt bod umgås me na folk.. men som tur bruk e ga om ganska hastot :) har ju också he privilegie att få jobb me nanting som faktiskt lagar ein gladari!

   Radera
  2. och PS krya på dej to å! suger tå man måst ha träningsstopp :/

   Radera