27 september 2013

Friday love

Goderafton kära vänner och alla som jag ännu inte känner! Fredag i stugan igen. En ganska tung jobbvecka bakom, så det var verkligen skönt att stänga dagisdörren kl 15:15 och bila hemåt. Gubben var redan hemma, så det var bara att sätta igång med matlagningen. Ikväll blev det en riktigt fredagsfavorit: tortillas! Med egengjord guacamole och nachos och hela köret. Drack till och med en lonkero till. Sen var det bara att sätta igång med städningen - det behövdes verkligen i detta hushåll! 2 timmar senare var det fläckfritt och doftade härligt här igen. Älskar känslan när det är nystädat. Blir riktigt överdrivet pedant och går och torkar upp varje liten fläck och rätar till varje liten matta. Tills jag efter två dagar inser att såhär kan jag inte hålla på hur länge som helst... Nå, huvudsaken att det är rent nån gång i alla fall!

Nyduschad och påklädd och väntar bara på att nåt intressant ska hända. Kalle och Einar spelar Playstation i vardagsrummet. Själv funderar jag när jag ska gå och rycka dem i ärmen och fråga om vi kan göra något annat istället. Inväntar Mange ikväll också, så mittiallt blir det ett varv Pampas-spelet med lite nachos och guacamole. Vilken perfekt fredag alltså!

Och ja. Sen fotade jag lite här när det nu för en gångs skull var rent. Och så gick jag lite cocobananas med bildredigeringen. Så nu är ALLA bilder redigerade i Picmonkey. Varsågoda bara:

 
 
Guacamole:
2 mosade (mixade med stavmixer) avokados
1 burk gräddfil
1 påse Rainbow Guacamole mix
--> Superenkelt och så j*la gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar