30 september 2013

The last of september

Denna måndag började 7:30 med sedvanlig morgongröt med kanel, linfrö, Kalles mommos hemgjorda äppelmos (den är rosa, hur coolt!?) och mjölk. Perfekt början på dagen! Hoppade i kläderna, fixade mig, och sen var det bara att trampa iväg till dagis tills 8:15. Konstaterade att jag får söka fram varmare vantar, samt införskaffa en vintermössa. De jag hade i lådan var nog inget att hänga i julgranen mera... 
En helt vanlig dag på dagis idag. Skönt att vi var tre "tanter" igen! Löper på lite smidigare på det sättet. Trampade hem 15:15 och sen dess har jag väl inte gjort så mycket produktivt; packat träningsväskan samt fixat lite käk och ätit bläddrandes i nya Jotex-reklamen. Ironiskt nog beställde jag därifrån redan igår (jul-saker och gardiner, tjohoo!), och idag insåg jag förstås vad jag BORDE ha köpt hem... Nåja, kanske blir billigast så!

Nu ska jag slappa en stund innan jag hoppar i vita faran och styr kosan mot Nykaabi. Känner mig såpass frisk idag (pepparpepparpepparpeppar) att det blir Jeppiszumba. Och f*n om jag är sjukare igen imorgon! Då vet jag faktiskt inte vad jag ska börja ta mig till.

Måndagsmiddag:
"Man tager vad man haver" - fullkornspasta med laxsås samt körsbärstomater. Laxsåsen innehåller: En liten gul lök, stekt i lite olja, ½ burk vit sparris (konserverade), några msk Creme Bonjour Cousine Dill & Citron, en burk matlagningsgrädde, massa kryddor, ca 150g ugnslax från i lördags. Gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar