10 september 2013

Julfeelis i september

Vet inte vad som händer, men jag har fått julfeelis - i september! Väntar på snön. På mysbelysning. På att få ta in en RIKTIG julgran (och vilken stor sen!). Pepparkaksbak. Mommos piroger med äggsmör. Matkoma. Julklappar. Allt! Okej, julstädning, not so much. Inte hur mycket pengar hela kalaset kommer att kosta heller... Har ju hittills pyntat 42,5kvm = en låda julpynt. Nu ska det handlas julgranspynt, utebelysning, nya gardiner till hela huset, matta till julgranen... Håhåjaja, vilken tur att både Kalle och jag får några hundra euro skatteåterbäring på var i år! Som att det räcker...

Lite inspiration för er som ännu inte har julfeelis. Okej okej, antar att det är ungefär ALLA utom jag, men varsågoda, kanske ni får feelis nu!?
 1. Funderar på dessa gardiner till vardagsrummet, eftersom jag köpte en kappa i samma serie till köket
2. Skulle vara sååå fin på vår innerdörr!
3. Gillar stilen
4. Tror jag ska be mommo göra en krans till ytterdörren åt oss!
5. Gillar stilen
 1. Rosetterna var riktigt snygga! Fast inget guld i min gran...
2. Supersnygg gran! Tycker om stilrent, kanske en-två färger. Inte guld och rött och silver och lila och... ja ni fattar
3. Supersnygga! Skulle kanske blanda båda serierna
4. VAAAR kan man köpa sånahär julgranslampor?! Dedär vanliga är ju SÅÅ fula!!!
5. Åååh ja dör litegrann
 1 & 2. I år tänker jag seriöst införskaffa SNYGGA presentpapper. Inte för 1€/rulle på Tiimari och paketera på 20 sekunder.
3 & 4. Borde kanske göra en julkalender här hemma i år. Istället för att ge en dyr julklapp på julafton så kunde man ju köpa/göra små roliga saker som julkalender istället?
 Behöver. Seriöst. En. Ny. Ljusstake. Den MÅSTE vara snygg! Just nu har vi en såndär som alla har. Vit. Hälften av "grenarna" har försvunnit. NOT. HOT. Skulle jag vara kreativ och göra nr 3 också kanske??
1. Nån som vill köpa Nykaabistjäänon åt mig i julklapp? Det är väl nog ett litet måste att ha i ett 50% Nykaabi-hem.
2. Nån av dessa skulle passa bra hemma hos oss! Perfektionisten vill gärna ha likadana till alla rum.
3. Borde kanske uppgradera min ljusburk till en sånhär istället!?
4. Älskar dedär "isdropp-ljusen". Skulle passa fint på vårt uthus.

Nåjaa! Då återstår bara massa tid, tålamod, och framförallt PENGAR. Vilken tur att mitt sparkonto är ordentligt på plus redan i höst.

Bilderna är Googlade och collagen är gjorda i Picmonkey

1 kommentar: