16 september 2013

Att köpa eller inte köpa...

... en smartphone. Som ni kanske förstår så börjar jag vara bland de sista som inte äger en smartphone. Skulle egentligen inte vilja ha en heller för att jag är så förtjust i knapp-telefoner. Men nu börjar det faktiskt märkas att jag inte har instagram osv, hänger inte med i svängarna längre. Några dagar har jag funderat på om jag faktiskt ska hålla mig ända till jul, då jag hade hoppats på en i julklapp av sambon. Men i dagsläget känns det liiiite länge till 24. december. Så såg jag då idag att de har en Samsung Galaxy S3 Mini superbilligt på Gigantti. Och så började jag fundera. Ska jag? Ska jag inte? Har aldrig haft annat än Nokia, och skulle nog i fortsättningen också vilja stöda inhemskt. Men Nokias smarttelefoner verkar inte riktigt hålla måttet, om man hänger med i diskussionerna. Såattehäran... Samsung? Telefon utan knappar? Jag? Verkligen? Hmm, tåls att fundera på.

Sen återstår ju också den stora frågan... Vilken färg?

Annars händer det inte mycket intressant idag. Jobbdag mellan 7:20 och 14:20. Äntligen får jag 7 timmars dagar och lite planeringstid! Dagen började tidigt men slutade också desto tidigare, så det känns riktigt bra, hinner dona på hemma en stund. Har skrivit handilslisto och väntar bara på att gubben ska dyka upp så vi får värma lite rester från gårdagens middag vid Kalles mommo, och sen iväg till butiken. Funderar fortfarande på ifall jag ska åka iväg till Jeppis på zumba idag eller inte. Det lutar nästan mest mot inte... Men jag har en reservplan också, Camillas zumba i Bennäs. För på soffan tänker jag då inte ligga hela kvällen!

2 kommentarer:

  1. Klart du ska köp, så får du ladd ner träningsappar å dylikt roligt onödigt å ;) Ja sku no ha vila ha en Nokia jag å, men han ja vila ha kuna int man lägg na minneskort i, åså finns e väldigt liti appar till di. Tror int ens man kan få instagram till di? Haha, prata nan om krantto... :p

    SvaraRadera
  2. Ja köp. Samsung är jätte bra. Jag ska köpa en Samsung Galaxy s3, snart. :)

    SvaraRadera