12 september 2013

Snart e de slut på veckan

Fattar. Inte. Att. Det. Är. Fredag. Imorgon. Igen. Seriöst, vart tar veckorna vägen!? Det är måndag, donar på vid dagis ett tag, och sen är det fredag igen. Härremintid. Om resten av tiden ska gå såhär fort också så är jag ju 50 på nolltid!
Men om vi backar tillbaks lite... Trampade iväg till jobbet i mina nya tights klockan 8:10 i morse. Barnen fnissade och undrade vad det var jag hade på benen. Tanterna tyckte jag såg läcker ut. JAG kände mig läcker. Win-win-situation! Hela dagis var på skogsutfärd idag på förmiddagen = bra feelis. Firade födelsedag på kaffepausen och fick kladdkaka med vispgrädde och hallon = gott. Detta ledde till att jag fick fredagsfeelis och tror nu att det är lördag och ledigt imorgon. What a disapointment klockan 07:30 när alarmet ringer... Kockade ihop pasta med baconsås när jag kom hem, behövde en maträtt som går supersnabbt och det fixades på 10 minuter. Slängde i oss och sen bilade vi iväg till Jepo på sista talkot inför lördagens Rapakunkku (dit ni alla förstås kommer, eller hur!?). Städade, kaväärade, dödade 15 000 flugor med Raid och åt nån korv och kinuskimunk. Bilade hem, kokade några ägg, tvättade ansiktet, plockade fram morgondagens outfit och slängde oss på sängen. KLOCKAN HALV TIO. Det har nog aldrig hänt förut... Och ja. Det var i stora drag min dag det då!

2009, livet som bäst.

Och just precis nu inser jag att dethär med "veckans matsedel" inte går sådär jättesuperhuippu som jag hade tänkt mig. Blir ju bara samma vanliga recept som jag haft på bloggen i år och dagar. Med en ny bild om ni har tur. Inspirationen flödar, ehe... Såattehäran. Hit me with your best recept! Så ska jag försöka förnya mig lite. Älskar nya recept! Speciellt om de är jättegoda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar