19 december 2015

He e pågang!

Jajajaja alla ni som undrar vart dagens julkalenderlucka lämnat. Vi hade en plan, men som vanligt så sket den sig. Eller ja.. var ska jag börja. Steg upp i arla morgonstund 8:15. Inte kul för en lördag alltså! Gjorde en dubbel skinksmörgåstårta och en dubbel fisk. Sen åt vi croissanter med skinkröra till frukost/lunch. Efter det spelade vi in inte bara en, utan två låtar. Men vet ni det blidde ju till ingenting! Slutade med att jag hade så i närvrin på både mig själv och Kalle att jag la in en snus och gick till sovrummet och snyftade en stund. Sen hade klockan redan hunnit bli så mycket att det bara var att hoppa i bilen och åka iväg till Vasa för att handla de sista julklapparna.

Men frukta icke! Fick en idé, förverkligade så långt det gick och shoppade sen i lugn och ro. Kände hur humöret sakta men säkert återvände. Åt middag på Amarillo och for sen på den efterlängtade Star Wars-filmen på bio. Måste nog ta och skriva några rader om vad jag tyckte, och om mitt förhållande till Star Wars överlag.. Men inte just nu! Kom hem, spelade in en låt, redigerade och nu håller filmen som bäst på att laddas upp på YouTube. Så he e pågang!

Den här dagen har känts evighetslång... Tror jag ska gå och packa in några julklappar nu, och sen söka mig till sängs när julkalendern är uppe. En intensiv dag väntar imorgon igen!

Dagens tre på Insta:
The making of smörgåstårta.
 December, anyone?
 Amarillo kokade mat åt oss ikväll. Å he va göööött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar