23 december 2015

Dan före dopparedan

Nå hej påå edar! Man kunde ju kanske tro att jag varit superbisi hela dagen när jag inte fått ristat några ord i den här bloggen. Men vejt ni skenet bedrar... Egentligen steg jag upp klockan 9:15, bakade sju jullimpor, paketerade dem och skickade iväg till Nykaabi med pappa. Kokade lite mannagröt som vi åt med min limpa till lunch. Hälsade på Kalles mommo en liten stund, och sen for jag på besök till min lånedotter. Var ju tänkt att jag skulle gå in med en jullimpa, dricka en kopp te och traska hem igen... Meeen, så blev det inte. Vi ritade och klädde julgran och allt möjligt innan jag traskade hemåt igen. Och en julgåva fick jag med mig också!

Dagens julkalenderlucka var fortfarande på hälft när jag stegade in genom dörren efter sju. Satt och mediterade över hur vi skulle göra när det knackade på dörren, och in kom Tees och Miles. Efter en stunds umgänge var det nog bara att bita i det sura äpplet och se oss besegrade med den planerade luckan.. Så det blev nåt helt annat! Mer får ni höra så småningom, luckan är 40% uppladdad på YouTube nu..

Annars inte så mycket på hjärtat. IMÅRON ERE JUUUUL HÖÖNI! Fåå sii tå.

Igår när jag dammsög fick jag lejdon och måste ta en taktisk paus för att orka. Hoppas verkligen att vi får en ny dammsugare i julklapp!
Klädde granen - ensam - när Kalle for och förberedde sig för Julfrid.
 
Kvällsmys med pepparkakor, mögelost, vindruvor och glögg.
 
Tusen tack U & E för julklappen!
 Lilla rockstjärnan på besök!
 
 Månne det ska bli gitarrist av Miles ännu?
 Verkar som om nån varit snäll i år!
 
 Fick för mig att minigranen behövde några kottar.
Classy as always.
 In skäggagåbb.

HEJTÅ! Hörs imåro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar