14 augusti 2015

Stinas fredagsfråga #2

Ni har väl inte missat att Stina, som skriver bloggen Fina Christinas, har startat en följetong vid namn "Fredagsfrågan" på sin blogg? Ni kan läsa om det här. Förra veckan var första veckan, och då hade jag tyvärr ingen inspiration att skriva mitt svar.. Men denna vecka tänkte jag ge det ett försök. Veckans fredagsfråga lyder: "Vad är det sista du gör på kvällen?"

I vårt hushåll ser nog ofta vardags- och helgkvällarna lite olika ut. På helgerna brukar vi för det mesta vara ute och ränna, träffa kompisar, gå på bio, krogen, köra runt.. Ja sånt. In i veckorna brukar vi avsluta dagarna med kvällsmål framför tv:n, oftast tittande på nån serie. Men en sak som är gemensamt för alla kvällar är nog att innan vi släcker lampan för dagen så bläddrar vi igenom våra telefoner.

Min kvällsrutin ser ungefär ut som följande: Borsta tänderna och sätta på pyjamas, fylla ett vattenglas för natten, skriva i matdagboken, och sen spendera 10-30 minuter i telefonens värld. Brukar kolla Instagram, Facebook, och tragla igenom alla olästa inlägg på Bloglovin. Ifall vi mot förmodan har gått i säng tidigt (dvs elvatiden) brukar jag läsa en stund medan Kalle kollar 9gag eller spelar nåt spel på sin telefon.. Så ganska nördiga är vi! Och då har ni inte hört det värsta.. Medan vi gör allt dethär ligger vi knäpptysta, i våra egna världar. Men så fort lampan släcks börjar vi pladdra på, och gör det alltför länge. Vilket resulterar i att vi somnar jättesent och är supertrötta på morgonen. Bra kvällsrutin va? NOT.

1 kommentar:

  1. Haha he e som man sjölv sko a skriva e. Exakt såde sir e ut vi oss å, tragiskt men sant.

    SvaraRadera