28 augusti 2015

Närästys


Häjhäj, och trevlig fredag på er! Denna dag ringde mitt alarm i arla morgonstund, 0600. Och jösses så trött jag varit idag.. Höll på att somna när barnen åt frukost på dagis. Sen när vi äntligen gick och vilade så hade vi hålligång, och jag blev bara tröttare, och fick huvudvärk på köpet. Som tur var min arbetsdag slut redan strax efter klockan två, och jag fick bila hem. 

Kalle är sjukskriven så han ligger och vilar på soffan, alltså fick jag fly till sovrummet med min dator. Mår riktigt illa idag, gjorde det igår också. Har försökt googla, och kommit fram till att jag har nån typ av halsbränna. Har mer eller mindre haft det hela veckan, men riktigt jobbigt de två senaste dagarna. Känns som om jag ätit alldeles för mycket och att det är på väg upp tillbaks... Usch! Vet inte alls vad det beror på. Nån av er som har erfarenhet av sånt? Om det blir långvarigt hamnar jag väl att traska iväg till apoteket och köpa hem lite Rennie. Femtio plus här hej...

Nå, snart borde jag hursomhelst hoppa i duschen, välja kläder och göra mig i ordning. Ikväll ska vi nämligen utnyttja en av våra julklappar (haha, jag vet, lite tröga!); Kalle och jag bjuds på bowling tillsammans med min syster och hennes sambo, och före det blir det middag på Amarillo. Så att sådant!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar