29 augusti 2015

Saturday doings

Gårkvällen spenderade vi tillsammans med min lillasyster Kati och hennes sambo John. Vi (eller åtminstone gubbarna) började med kaffe och NHL-match på Playstation hemma hos oss. Styrde sen kosan mot Vasa och inledde kvällen med god mat på Amarillo. Traskade vidare till Cinema bowling där två timmar flög iväg med bowling och goda drycker. Kalle och John spelade i en helt annan liga än mig och Kati, så fast vi alla spelade på samma bana blev det nog boys vs girls.. Kalle och jag vann! Men det var nog på håret att jag vann över Kati, TVÅ POÄNG ifrån var hon i slutändan!!! Sen gick vi över torget och landade slutligen på O'Malleys. Fick för oss att köra en liten krogrunda, så fortsatte ännu till Plan B och Olli's innan vi slutligen åkte hemåt vid halv tvåtiden. Får tacka för en superrolig kväll, dethär gör vi om!

 Chicken pocket -getost +creme fraiche, way to go!
Spehennand!
(stulen av Kati)

Idag var jag riktigt trött när jag vaknade. Sådär så jag knappt ville få upp ögonen, än mindre komma mig ur sängen. Men efter att ha legat och surfat på telefonen en stund, och när Kalle satte igång lite musik i vardagsrummet, då kom jag mig äntligen upp. Har "mysha åpå" här i hushållet en stund, bakat en cream peach pie, och nu ska jag försöka ta mig igenom räkningshögen, som faktiskt är otroligt stor denhär månaden... Usch.

Idag är det ju villaavslutning, för dem som firar det, eller veneziansk, för dem som föredrar det namnet. Vi har faktiskt inga planer alls, och precis som förra året gissar jag att det inte blir sådär värst vidlyftigt. Kanske umgås vi med vänner och äter nåt gott. Nån villa har vi tyvärr inte ännu heller att åka till, så gissar vi får fira hemma hos nån istället. Nåt ska vi väl i alla fall hitta på att göra. Hoppas ni alla får en riktigt skön villaavslutning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar