19 augusti 2015

Bloggevenemang vid Sunds trädgård

Igår var jag, och många andra finlandssvenska bloggare, på VIP-kväll till Sunds trädgård. Vi hade äran att bli guidade av Kitty, som agerade såväl personal som bloggare. Med kamerorna i  högsta hugg gav sig ett tjugotal bloggerskor iväg på en rundtur i trädgården och butiken. Vi fick massor av inspiration och idéer, och ja, ni kan ju gissa om det blev klickat några foton under kvällen... Efter välkomstdrink, guidad tur, snacks och mingel satte vi igång med shoppandet. Och en del saker fick ju förstås följa med hem, förutom goodiebagen man fick. Tack till Kitty och Sunds trädgård för en rolig och inspirerande kväll!

Kanske ni känner igen Pia, Christina, Cindy och Kitty?
Personalen vi hade till förfogande under kvällen!
Majvor berättade om Woodland, som jag absolut inte hade nån aning om vad det var före igår. Gjorde mig nyfiken och fick mig att googla i efterhand... Snyggt!
"Va rövin min he enda man så på bildin elo?" sade Emmi efteråt. HAHA!
Innehållet i goodiebagen: En papperskruka i vitt, och en rödbladig alunrot (hette den så?) i en slags filttygskruka. 
Mina inköp: Lustiga växtknoppar i glaskupa, en grönväxt, "M" och "K"-bokstäver, och en kruka till min andra Mårbackapelargon.
Ser ju precis ut som bläckfiskar, eller hur? Och ni vet inte huuur länge jag varit på jakt efter en såndär kupa. Att dessutom hitta nåt coolt och ovanligt att sätta i den gjorde mig riktigt glad.
Provisorisk plats för ny grönväxt och kruka.
Tyckte det var bättre än "KM" tills jag får upp dem på väggen...

Tusen tack för en trevlig afton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar