1 juli 2014

Oh sweet July

Andra semesterdagen, och en önskan om att sova till mitt på dagen. Hade förväntat mig regn, så lite skåpstädning och annat tråkigt hade jag tänkt hinna med. Nå, förstås vaknade jag redan klockan nio och var inte det minsta trött. Tänkte där jag låg i sängen att nåjaa, jag kan ju börja dagen med gym. Åt frukost och donade på en stund, skulle gå ut på balkongen och vattna blommorna, ja då märker jag att det är ju fanken typ 30 grader i lä! Så bara att gräva fram en bok, bikinin och solstolen och så ut på balkongen x-antal timmar. Nu hoppas jag att perioden då jag sitter med näsan i boken ska börja igen, för Stephen King's Under kupolen är verkligen intressant! Fast jag höll på att få värmeslag ville jag inte lägga den från mig. Och nä, boken är verkligen INTE som serien. 


Fixade lite lunch åt mig (fullkornstortilla med tonfiskröra och avokado, nomnomnom!), svepte ihop efterrätt inför kvällens möte, och traskade sen iväg till gymmet. Ett benpass med fem serier på agendan idag. Hade lite känningar i ryggen hela tiden, säkert efter gårdagens halvt misslyckade naprapatbesök. Gjorde allt försiktigt och ordentligt, men på sista två övningarna kände jag att nu går det inte mer. Så sista övningen, alltså benpressen, skippade jag idag. Ville inte riskera flera ryggskott! Hem igen, och så blev det superdupermegagod middag: Somarmaatin! Det vet ni nog knappast vad det är: Kokt potatis, Årvasskinka (skivorna) och "pickalakan" gjord på kaffegrädde, salt och gräslök. Jutas nationalrätt, hehe. Duschade, hoppade i lite kläder och bilade iväg till svärföräldrarnas. Där höll vi då NNSB-planeringsmöte och provsmakade förrätt och efterrätt. Godkänt blev det, med hästlängder!

Nu har jag inget mer pågång idag, sambon spelar Playstation så jag tror faktiskt jag ska krypa ner med boken en stund innan läggdags. Och så hoppas jag på lika härligt väder imorgon! Ljuva, ljuva sommar.

1 kommentar:

  1. Vad var det jag sa, den är ju bara så bra! Och om du doftar på boken så kanske den doftar lite sol, värme och svettigt Barbados ;)

    SvaraRadera