14 juli 2014

Tammerfors på fredag

Så på fredag hoppas jag få medlockat Tammerfors-resesällskapet till åtminstone IKEA och Biltema. Egentligen är det inga panikartade inköp jag ska ha gjort, bara några småsaker från båda ställena. Hoppeligen ska vi hinna en sväng åtminstone!

 En sånhär lampa hade jag tänkt handla att sätta på inredningsstegen nu till hösten/vintern. Passar den inte där ska den få lysa upp fotoväggen istället.

 Är också på jakt efter en snygg hängare i gammaldags stil att sätta på skåpväggen i sovrummet. Skulle vara skönt att ha nånstans att hänga t.ex. väskor.
(Nu ser jag förresten att dendär till höger är identisk med den vi har i uthuset, bara att den är lite rostig metall...)
Beslutade mig för att köpa dessa två planscher, eftersom inga gamla skolplanscher verkar uppenbara sig. Hoppas att de kommer med paff bakom så man kan hänga upp dem utan ram!
Till planscherna ska jag försöka hitta pappersklämmor. Skulle helst vilja ha Lundagårds modell! Men de är lite dyra tycker jag... Men vet att det finns på t.ex. Clas Ohlson, tyvärr är de ju moderna, men man tager vad man fåver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar