15 juli 2014

Tuesday blues

Idag har jag varit i farten hela dagen. Väckning runt halv elva, frukost i munnen, fixa frillan, hopp i kläderna och sen bilade jag iväg till Vasa. OCH ÄNTLIGEN PENGAR PÅ KONTOT SÅ JAG KUNDE TANKA!!! For en snabb sväng in via stan och lunchade för mig själv på Arnolds, åt en frozen yoghurt på nya stället "Yolo", gick i butiker 10 minuter och for sen ut till Dragnäsbäck för att äntligen träffa Tees och hennes lilla baby Miles.

 Så sööööt!
 Mor och son, så fina!
Skönt att sova i tant Mimmis famn! Så pytteliten är han, Miles. Runt 2 kg. Puttenuttiga små händer och fötter, och pinnar till armar. Gulle!

Fick äran att kocka lite mat åt stackars frugan som inte fått mat på hela dagen. Kyckling, ris, superhot sås (sorry!) och sallad åt vi. Pratade bort x-antal timmar innan jag åkte iväg hemåt igen, via Prisma på lite "exklusiva uppköp" (vi har ju inte hotdogbröd, cannelloni, tunnbröd och knackkorvar i Årvas så...). Hann bara svitscha kläder innan jag fick åka vidare till ABC, där vi ikväll hade festkommitténs sista möte. Började klockan sex och trodde vi skulle vara klara till åtta, men icke... Så när jag kom hem efter halv nio var jag lite butter över att ha missat gym, man får ju egentligen inte vara senare än till kl 21 på Gnistan. Korrigerade med att hoppa i ute-träningskläderna och dra en runda på cykeln, 15 km på 45 minuter, så ingen fart idag inte! Men det berodde nog på vägarna jag valde, många svängar och småvägar, så farten hölls betydligt lägre. Sen verkar jag ha fått nåt fuffens i mitt vänstra knä också, kände det redan igårkväll när vi kollade film. Nu är jag faktiskt riktigt sjuk och tycker det ser lite svällt ut. Tur att jag har två armpass och bara ett benpass inbokat denhär veckan! Gissar jag får lätta på vikterna i benövningarna om dethär ska reda upp sig...

Nu hotdog, Under the Dome avsnitt 3 och sen småningom kukkumaan!

2 kommentarer: