16 juli 2014

Another cloudy day

Okej vädret, nu är jag faktiskt lite besviken. Idag var enda dagen denna vecka som jag inte har nåt program alls, förrän gym på kvällen. Och det är MULET. Regnmoln kantar himlen. Suck alltså! Jag som hade tänkt mig lite solstolshäng eller en sväng ner till beachen. Måste erkänna att jag både angstar över att semestern snart är slut (1, 5 veckor kvar!) och att jag saknar jobbet något fruktansvärt. Nu har jag börjat drömma om mina dagisbarn på nätterna också, haha! Gotta love your job then... Ser verkligen framemot dagisstarten i höst! Nya utmaningar.

Sitter här och funderar hur jag ska fördriva denhär dagen. Lockar inte alls att städa skåp eller kylskåp, fast jag vet det borde göras ännu under sommaren. Är ganska sugen på att baka nåt, men frysens bulla- och brödfack börjar vara fulla, och jag vet att om jag bakar nåt så äter jag av det också, och det önskar jag inte i detta skede. I och för sig kunde jag baka nåt att ta med mig i helgen... Har fortfarande inte börjat kolla Solsidan, men vet att om jag börjar så slutar jag inte förrän jag kollat allt. Känner inte för att läsa hela dagen. Och ja, det känns ju lite dumt att sitta här vid datorn och ödsla tid!

Några dagar nu har jag fantiserat lite om hus och inredning, och lägligt nog så hade höstens Ellos-katalog landat i postlådan igår. Säger bara en sak: Låt mig INTE besöka Ellos Home-sidorna nu när jag har pengar igen, kommer att klicka hem ALLT! Höstens nya trendfärg? Pastellig mint-turkos.............

MVH Den rastlösa semesterfiraren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar