29 juli 2014

New in

Redan förra veckan fick jag ett meddelande att mitt Ellos-paket anlänt till St1. Igår hämtade jag ut det, och idag hade jag tid att packa upp. Orsaken varför jag för det första beställde nåt från Ellos var ju för att jag ville köpa nya sandaler. Nå, tror ni inte att sandalerna var det ända jag skickade tillbaks... (okej, skickade faktiskt bort bikinibyxorna också). Så nu får väl jakten på nya sandaler så lov att fortsätta! Lite nytt i inredningsväg fick jag ju åtminstone hem, så det tänkte jag visa er:

 Såhär ser det för tillfället ut i udda hörnan
 Plåtburken (+ en till) från Ellos, vita lyktan från Tuuri
 "Bygglampa", äntligen! Den ska få hänga i det tomma uttaget i udda hörnan, bara jag listar ut hur man gör med sladden...
 Korten jag köpte på storloppis i Jeppis hamnade vid ingången till vardagsrummet
 Min nya plåtburk passade inte alls som tuggumiburk, som jag tänkt mig. Nu får den stå på matbordet i brist på annat!
 Den andra plåtkrukan hamnade på tavelhyllan i matsalen
Hallen har verkligen fått sig en ny look den senaste månaden!

För cirka en timme sen kom jag hem från jobbet. Lite lugnare dag idag, kan man lugnt säga. Så lugnt att jag nästan somnade där mellan tolv och halv två, haha. Sambon kom nyss in genom dörren så gissar det blir att värma lite mat småningom och sen en sväng via butiken. Han ska på tältnedtagningstalko till Jepo, själv ska jag försöka släpa mig till gymmet. Programmet börjar smaka röv, om jag ska vara ärlig. Men sen har det också gått sex veckor och det börjar bli dags för nytt program. Funderar på om detta ska bli mitt sista uppgjort av en PT.. Känns lite som jag börjar ha kött på benen och vet vad jag vill och hur jag ska/kan träna nu, när ett år har gått. Måste spåna lite med Sabina vad hon tycker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar