16 juli 2014

Bostadsmässan i Jyväskylä

Som den hus- och inredningstönt jag är har jag nu börjat längta efter ett besök till bostadsmässan i Jyväskylä, som hålls mellan 11.7 och 10.8. Förra veckan när jag var ute på villan med mamma hade hon officiella mässkatalogen med sig, och den satt jag febrilt och bläddrade i, gång på gång. Såg många intressanta saker som jag gärna skulle se med egna ögon. I fredags när jag och Maria strandhängde efter photoshooten började vi fundera på ett besök till mässan. Det är ju faktiskt inte så långt till Jyväskylä, bara lite över tre timmar med bil från Oravais. Nu har jag kollat kalendern lite, och det ser som om lördagen den nionde augusti, alltså mässans nästsista dag, skulle vara den enda helgdagen som passar för mig. Tror inte jag kommer mig nånstans nästa vecka fast jag har semester, för på torsdag ska Hanna och jag en sväng till Tuuri, och sen har jag annars också mycket ställas inför 30-årsfesten på lördag. Menmen... Borde kanske slå till då?

3 kommentarer:

 1. Alltså äsch, ja tråor att ja redan har program för lördan 9.8 förstås. Måst koll åpp e enno, men vill minnas att e va så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. men nej, he sko jo va typiskt! hande söndan gar nog å för me, 10.8 alltså. annås ere no liti tajt :/ sö 27.7 å sö 3.8 gar för me i västa fall, men tå e väl to bort?

   Radera
 2. Vi va ti i tisdag, måst no säg att ka it fick ut na myki åv e, va no sämber täär em ka had trodd, men kanski kan vara smart att fara mot sluti så ere it så fullt me folk. Å äta föri ni far.

  SvaraRadera