23 mars 2015

På den sjätte dagen


På den sjätte dagen fick hon äntligen medicin för sin bihåleinflammation! Hemma från jobbet ännu idag, men känner mig redan mycket piggare, och mindre tjock i skallen. Kalle väckte mig när han for till jobbet så jag skulle kunna ringa till HVC och boka läkartid. Nå, måndag morgon, tror ni det gick att komma fram? Nä. Lika bra för mig då att hoppa i kläderna och gå de hundra metrarna. Så råkade det sig att jag fick läkartid 8:20, alltså TRE MINUTER framåt i tiden. Röntgen, och jajjamen, inflammation i båda bihålorna, värre i vänster sida, som jag trodde. Och ett sjukskrivningsintyg för dagen på he tå. Traskade uppför trapporna och hämtade plånboken, och gick sen de trehundra metrarna till Apoteket och köpte medicin. 

Dagens konstaterande: Vilken jäkla tur att vi bor centralt, alltså!

Nå, på den sjätte dagen hemma börjar man ha ganska leidon av livet. Lockade inte att datanörda eller kolla film/serie hela dagen, så just nu sitter jag i kontoret och fixar med de allra sista bidragsansökningarna. Det var nu ett jäkla printas hit och dit.. Ska snart ta och värma två köttpiroger åt mig och sluka medicin, man skulle nämligen ta tabletten i samband med måltid, men måltiden får inte innehålla mjölkprodukter. Fakk åpp, tänkte jag, allt jag äter innehåller ju mjölkprodukter. Har nog svårt att se ett liv utan.. Så därför blev det köttpiroger till lunch. It så illa he!

2 kommentarer:

  1. Oj va skönt att do äntligen fick medicin! Ta e lugnt å försök vil åpp de no. <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa, "tyvärr" så had ja ju int så myki besvär namejr.. Sku nog hellre ha fått medicin i tisdags så sku ja ha sluppi massa värk och dåligt humör :( Men vi ska hoppas he släpper nu så ja får bli mitt glada hurtiga vanliga jag igen :) Tack <3

      Radera