29 mars 2015

Helg

Min helg har varit riktigt toppen. Igår steg vi upp vid elvatiden. Sambon kollade på Formula och jag plockade på lite i hushållet. Vid ettiden styrde vi kosan mot Vasa, och spenderade några timmar där. Lunchade på favoritstället Chili/Lime. Jag var duktig och köpte inget förutom det som fanns på min lista - en ny lång topp från Gina Tricot, ett par nya svarta leggins från H&M, påskblommor samt två 40x40 innerkuddar. Ja, eller jag köpte ju faktiskt en 60€:s tröja från Marimekko... Men det var min födelsedagspresent åt mig själv i år! Kalle köpte nämligen en "leksak" för 600€ åt sig, en Playstation 4. Hrm.. Så då tyckte jag inte det var så farligt med en ny vitrandig tröja! 

Vid halv fyra for vi och hälsade på Ida, där bjöds vi på kaffe/te och fick kolla på härliga foton från hennes Nya Zeeland-resa. Otroliga bilder! Åkte också på en provtur med hennes nya Toyota, tills det var dags för NNSB's Kick-off vid Cinemabowling. Där bowlade vi oss heilt limin i två timmar. De andra for iväg på mat till Amarillo, men Kalle och jag åkte hem till Årvas. Där väntade nämligen en 40-årig mexikan på oss: Benny! Firade honom vid Björklid all night long. En riktig toppenkväll med taco/tortilla, kaktustårta, musik, massa prat och goda drycker. Plötsligt var klockan halv sex på morgonen (det hade ju blivit sommartid, till vårt försvar) och vi traskade hem i natten.

Idag sov vi nästan till ett, och sambon var fitti när han missat Formula. Jag har placerat ut mina påskblommor och läst bloggar. Delade på fredagens överblivna baconsås-portion, och det nya Playstation har nyss installerats... Nu har jag hoppat i min nya tröja och så ska vi åka iväg till Bennys på lite smörgåstårta. Sen fortsätter jag färden mot Nykaabi för en tur med tant-Elli, första på tre veckor! Om jag ännu orkar när jag kommer hem, så blir det en kvällspromenad med Madde. Då kan jag riktigt tacksamt ta emot nästa vecka. Happ!

 JAG FÖRLORADE INTE!!!
 Vår finaste Benny-bandit!
 Alla mina svarta sockor var i tvätten, okej?
 Sommarfeelis i sovrummet med det vanliga sängtäcket! Meeen det hade visst blivit ganska skruttigt i tvätten...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar