27 november 2013

Zelected by Houze/Perfect Home

 I söndags när jag var på Zelected by Houze-party hemma hos Carro så beställde jag hem dessa finingar åt mig. Zinkhusen att sätta ljus i kommer att passa så perfekt här hemma hos oss! Likaså dedär stjärnorna, som ni säkert sett hos t.ex. Linda. Vet inte hur länge jag dreglat över dem, så ni kan gissa att jag blev överlycklig när jag fick beställa hem dem! Dock ganska saftig summa... Juldekorationerna kunde jag inte hålla mig från heller. Föreställer mig dem i vår alldeles egna julgran.
Fanns massor av annat fint jag gärna hade bockat av på listan också, men måste ju försöka vara lite sparsam.. Så bokade in en visning i februari istället, haha! Vill ni bekanta er mer med ZBH kan ni göra det här.
Något annat jag suktar efter är denhär otroligt fina ljusbrickan, från Perfect Home. Har tipsat sambon om att tomten gärna får komma hem med denna, eftersom det finns en återförsäljare här i Årvas... Åh gud så den skulle passa bra här hemma på vårt vardagsrumsbord! Den är mycket större än den ser ut på bilden också. 
Perfect Home säljer lite liknande inredningsprylar som ZBH. Vill ni bekanta er med deras hemsida kan ni göra det här.

2 kommentarer:

  1. Åh, vilka fina julgransprydnader! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack! e själv riktigt nöjd, hoppas bara de passar i granen sen ;)

      Radera