7 november 2013

Tröttsam torsdag

Huhh vilken dag bakom. Trampade iväg till jobbet tills 7:50. Möte, sen en vanlig jobbdag framtill 15:15. Skönt med lite mindre barn för en gångs skull! Hade exempelvis tid att fundera på julpynt och annat trevligt.
Hem och fixa lite käk, potatis-morotsmos och ugnskorv blev det (sori, ingen bild idag). Har fått pippi på att lägga morot i mosen, supergott tycker jag! Dock är sambon av annan åsikt... Plockade och fixade lite i köket, vek undan tvätt och lade igång en ny maskin. Sen var det bara att hoppa i varma kläder och bila iväg tillbaka till dagis. Där hade vi då farsdagsjippo mellan sex och sju. Skönsång, presenter, tävling och servering. Väldigt bra stämning! Men k-k-kallt.

Är så genomfrusen nu att jag måste ha stickasockor på mig inomhus. Det händer inte ofta när det är plusgrader utomhus. Kalle och Uffe sitter vid köksbordet och övar Cornelissånger. Själv funderar jag om jag ska orka röra ihop en gräddkvarg eller om det bara blir nån knackkorv till kvällsmål. Jaja, livets dilemman en torsdagkväll. He va he. Hejtå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar