27 november 2013

En helt vanlig onsdag

En helt vanlig onsdag här i livet. På jobbet mellan 7:45 och 14:15. Stannade kvar nästan en timme och förberedde lite inför morgondagens julgransdekorering. Strök några dukar. Sånt. Trampade hemåt i halkan, skulle verkligen inte ha klarat mig utan vinterringarna idag! Knappt så det gick ändå. Via st1 och posta ett paket, och sen cyklade jag ännu via Kalles mommos och hämtade hem mina avkortade gardiner. Kalles mommo är nog toppen på att sy! Men aldrig vill hon ha nån form av betalning, så tror bestämt jag får ta och baka nåt åt henne här snart.

Strök gardinerna och satte upp dem genast jag kom hem. De passar hundra gånger bättre än dedär tjocka vita med texten! Dem får jag nog spara till ett annat rum nån gång... Om jag inte blir trött på att ha dessa 365, vill säga.
 Sen fixade sambon och jag ihop riktigt fredagsmiddag onsdag-style: stekt nötinnerstek och bearnaisesås (dock var den inte så god...), för mig körsbärstomater och ugnsgrönsaker + några ynka klyftpotatisar, för Kalle klyftpotatis och ugnsmorot. Var å ein me sett! Köttet blev lite väl torrt bara..
 Passade på att vända ihop en ny sats müsli också. Nu doftar det ljuvligt av kanelbullar i hela huset... Väntar tills imorgon när jag får äta till frukost, mums!

För tillfället sitter jag här i mitt stjärnmörker och lyssnar på diskmaskinen som jobbar. Sambon är ute och fixar några lampor och själv borde jag hoppa i lite snyggare kläder. 18:30 är det dags för del två av Tecken som stöd-kursen. Superskoj! Sen är det väl bara tack och gonatt när jag kommer hem. Fattar inte varför tiden ska vara så speedad på kvällarna! Hinner ju aldrig bara sitta och ta det lugnt... Nå, vi kan vila när vi är döda, brukar de väl säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar