4 november 2013

Ny vecka, ny månad - måndag

Ännu en måndag här i livet, som bara ilar förbi. Hörde idag i bilradion "watch my life pass me by in the rewiev mirror" och det stämmer så bra. Hinner bara pusta ut på fredag så är det måndag igen. Hinner bara varva upp på måndag så är det fredag igen. Jaja. Ni fatar. Hursomhaver, en helt vanlig måndag idag. Dock minus våra reservbarn, och det märktes nog. 9 är helt klart bättre än 11, de hinner ändå överallt och vi får vakta dem som hökar... Innan jag trampade hem för dagen hade jag möte angående julfesten med en av de andra barnträdgårdslärarna på dagis. Blev både inspirerad och irriterad. Julhysterin är ju kul, men inte första veckan i november kanske... Ehe.

Kom mig hem i regnvädret, skrev snabbt ihop en handilslisto och bilade de trehundra metrarna till Livsmedel för veckans två matkassar. Passar på och tar en pantpåse eller två med mig varje gång jag far till butiken, så kanske jag har lyckats göra mig av med alla våra tusen pantar i garaget till sommarn.. Fixade ihop mat, vilken mat såg ni troligen i tidigare inlägget. Betalade några räkningar och pustade ut två sekunder och sen var det i princip bara att hoppa i träningskläderna och bila iväg till Nykaabi. Spanade in mami och papis nya sovrumsgolv och dealade tapeter. Sen iväg till Jeppis för veckans Z-zumba. Gött för kropp och knopp! Dock saknar jag några riktigt pulshöjande låtar i programmet.

Nu är jag hemma igen och har ätit karelska piroger med kryddsmör, och märker i skrivande läge att min tekopp troligen blir kall om jag inte sörplar i mig. Inget mer med det, tack å häj! (och sori för bildlösa inlägg, kameran är aldrig framme nuförtiden när jag har smartphone, och hatar att mobilblogga, så nä, inga bilder om det inte händer nåt särskilt)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar