9 november 2013

Lördag och full show

Började denhär lördagen med en 50 minuters powerwalk. Tänk att frivilligt stiga upp klockan 9 på en ledig dag, dra på sig träningskläderna och sticka ut i kölden. Helt ofattbart skönt! Som en ny mänska efteråt. Gjorde en smoothie och softade i soffan en stund.
 Dagens projekt har varit fönsterkarmarna i kontoret. Kalle slipade igår, jag grundmålade på förmiddagen och drog på fönstermål på kvällen. Nu ska de torka tre dagar och sen är de färdiga. Den realistiska planen ser för tillfället ut såhär: Fixa de återstående fyra fönstren kommande vecka, och eventuellt börja tapetsera nästa helg. Få sii tå!

Ja och sen har vi haft NNSB's höstmöte i Jepo. Mötade, snackade skit, åt wienerbröd och grillkorv. Supänyttit... När vi kom hem blev det varma smörgåsar till middag och sen fixade jag tårtan inför morgondagen. Säger bara en sak: NEJ, det går INTE att använda cream cheese frosting på samma sätt som grädde. Försökte breda på tårtan - för tjockt. Försökte spritsa - för löst. Resultatet? Tja, tårtan ser ut som om mina dagisbarn, 3 år, har gjort den. Kan till och med hända att de hade gjort bättre. Så jag grät på golvet en stund. Och diskade undan i all ilska. Och sen ber jag till gud och alla hans änder att alla har glömt sina glasögon hemma imorgon och bara förundras över den (hoppeligen) himmelska smaken. Annars är jag i klistret.

Nu tänkte vi titta film och bara myza. Mår för övrigt illa pga all frosting jag stoppat i munnen. Hyi hitto. Borstade tänderna klockan 21 så att jag inte skulle hitta på nåt mer att äta idag. Clever move! Och trevlig lördagkväll på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar