8 november 2013

November friday

En riktigt lugn och skön fredag bakom. Perfekt avslutning på jobbveckan med bara fyra barn på plats. Besök till banken, där vi fick kex, saft och reflex. Sen hann vi planera inför julen och så har jag äntligen fixat dokumentationsmappar åt kidsen. En mycket produktiv dag, med andra ord! Trampade hemåt strax efter halv fyra, och med ett stopp vid butiken blev det så vid hemkomsten dags för veckans fredagsmiddag. Veckans viktigaste måltid, för då gör vi alltid något extrasmarrigt. Idag blev det nachogratäng, fast lite omändrat, förstås. Kokade riset skilt, eftersom jag inte vill ha men sambon "inte klarar sig" utan. Sen böt jag ut tomatkrossen mot ½ sats egengjord guacamole. T-t-tasty! Sen fönstertvättning och klädtvättning, ett varv via butiken och så startade jag igång tårtfabriken moment 1. Avslutade hurtiga dagen med att printa ut (nästan) alla papper inför morgondagens NNSB-höstmöte. Och nu sitter jag ensam i soffan efter att ha tittat ett avsnitt Big Bang med gubben som övergav och for till grannens. Tror bestämt det blir en film på det!

Och så dagens Instagram-skörd:
Godmorgon! Här har ni mig i fläta och min favoritstickatröja, påväg till jobbet.
 Fredagsmiddag som sig bör. Ikväll blev det nachogratäng. Oh mama!
Förra helgens målande blev lyckat och ikväll tvättade jag fönstren medan Kalle slipade fönsterkarmarna. Satte ytterfönstren på plats och nu är det karmarna som ska få sig en omgång mål och innerfönstren som ska slipas som näst. Börjar nästan tro att kontoret blir klart till jul i alla fall! (och kanske vi har dendär inflyttningsfesten åt släkten DETHÄR året också)
Bakade två tårtbottnar inför söndag. Fick beställning av mommo & moffa att fixa till farsdagsmiddagen. Experimenterar på hög nivå! Tänker mig en tvåvånings med chokladbottnar, rabarber-jordgubbsmousse-fyllning och cream cheese-frosting på toppen. How awesome?! Hoppas lika awesome som jag föreställer mig.

Trevlig fredagkväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar