2 november 2013

Händer i Midgård denna lördag


Mimmi's paintshop har öppnat igen efter ett halvårs semester. Målarutrymmet var mindre än i april och penslarna hade blivit till sten eftersom vattnet tydligen avdunstat (no shit) i skåpet i sommar. Kalle lättslipade insidorna på ytterfönstren och jag gnuggade penseln tills den var någotsånär representativ. Drog fram burken med Otex-tartuntapohjamaali och satte igång. Ja eller föst torkade jag fönstren och tejpade, men det sög så hårt att jag inte vill skriva om det destomer. Faktiskt var det kul att måla fönster. Trodde jag inte att jag skulle säga efter att ha målat 18 sidor + 6 fönsterkarmar i våras! Nå, kan nog hända jag äter upp mina ord efter 12 sidor + 4 karmar också. Nu väntar jag att målet ska torka en timme till och sen får jag traska iväg över till grannens och låna en pensel och dra ett varv med fönstermålet. Så ska vi hoppas det räcker med ett varv! Men jag tvivlar...

Annars har det varit en ganska slö lördag. Trodde att jag steg upp halv elva men det visade sig att Kalle grundlurat mig och egentligen var klockan bara halv tio. Åt laxcheesecake till frukost och sen gick vi snett över vägen till vår nya granne, Rasse. Kaffe och husinspektion och sen gick vi tillbaka. Ännu ett tillägg till varför detta i folkmun kallas för partykvarteret... Ätit lite uppvärmd makaronilåda, tvättat två maskiner tvätt och satt igång diskmaskinen. Och that's about it.
Kvällen är fortfarande öppen och det ger mig lika mycket ångest som vanligt. Antar att sambon är påväg till Jeppis oavsett om jag godkänner eller ej. Den stora frågan är väl egentligen om jag ska följa med eller stanna hemma. Nå, he lär jo vis se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar