30 november 2013

Glad lillajul på er!


Börjar bli riktigt sur på mig själv och mitt usliga kameraanvändande. Varje dag har jag kameran liggande där i väskan, bara en bit ifrån. Men aldrig får jag upp den därifrån när jag verkligen borde! Som idag när det var så underbart härligt väder, massor av nysnö och strålande solsken. Kamera? Nähepp, den låg stabilt i väskan. Eller på julfesten igår? Tja, fotade väl typ en bild på mig själv och två på orkestern/dansen. Inga härliga bilder på de långa bufféborden eller den goda maten, efterrätten, sällskapet... Tror faktiskt att det beror på min ynkliga lilla kamera. På något vis känns det som om det är mer ok att leka paparazzi och fota precis ALLT med en stor ordentlig systemkamera med ett megaobjektiv. Känns liksom lite mer seriöst.

Men jaja och ojdå och hur kom hon in på dethär? Ja, det kan man ju fråga sig. Gårkvällens fest var toppen och avslutades med gitarrspelande i min ensamhet. Gubben kom hem passligt tills jag gick och lade mig, för en gångs skull! Och idag sov vi länge. Och fixade tomtegröt. Böt sängkläder. Tvättade några maskiner tvätt. Och så städade och organiserade jag de stora skåpen i köket. Var på julöppning till "torget" här i byn. Via gamla jobbet på nya stället. Saknar verkligen Kaitsorkidsen!

Och nu är jag hemma och väntar att Kalles makaronikokning ska bli klar. Så jag får äta och duscha och fixa mig. Sen blir det inflyttningsglögg i Vörå hos Janica och Johan. Och efter det är allt lite oklart, men gissar det reder sig ännu. Såå...
Trevlig lillajul på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar