23 maj 2015

En dag i Härmä

Idag firade LVI-Dahl 20 år i Finland, och rörmokarfamiljen som jag numera tillhör var förstås inbjuden till spektaklet, som gick av stapeln vid Powerpark i Härmä. Vid tvåtiden kom vi till gocarthallen, och började med att gå ett varv runt montrarna de olika leverantörerna satt upp. Norpade åt oss några godisar. Minglade (okej, jag gick mest efter som en svans). Sen gick vi på 5D-bio. Det var minsann spännande! Fast det var över på 5 minuter.. Vilket jag förresten var glad över, kanske inte så lyckat med min stackars rygg i hoppande, skumpande stolar! Gick också en sväng i nya shoppingcentret Roadhouse, där vi smaskade i oss varsin Gelato-glass. Vid femtiden var det dags för själva kvällsfesten. Vi blev bjudna på mat och kaffe samt underhållning vid bistron i Roadhouse. Riktigt gott, åt alltför mycket... Klockan åtta tyckte vi att det räckte för dagen, och vi styrde kosan hemåt igen. Den största besvikelsen med dagen var förstås vädret! Hade det inte regnat hade vi ju nämligen fått åka bergochDAHLbana (hahaha, jaja, visst e ja råoli) all day long.

Nu tackar min rygg mig för värkmedicin och liggande ställning.. Att både åka bil och sitta vid middagsbordet i flera timmar var inte riktigt min grej, om vi säger som så. Kalle har Mange och Einar på besök, och de spelar förstås NHL. Får se ifall det blir Eurovision, eller vad som händer ikväll. Hejpp!

 
 Först fick Kalle fota min outfit för dagen:
Svarta Dr Denim, vit peplum från Gina Tricot, svart konstläderjacka från H&M, gula Converse från Turkiet och loppisfyndad gammal väska
"He lååt som tå fammo å faffa min talar heilt vanlit he" sade jag, halv-Härmäbon. Kalle fattade inte ett skit.
Eeh, overkill? Svar: Ja.
 JAG TOG INGEN TÅRTA!!! Men var mycket fascinerad över faten.
 Trollkarlen Kim Wist underhöll oss både på dagen och kvällen. It's magic...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar